archidea
.
MIATEMA.HU

Felhasználási feltételek


miatema.hu oldalhoz tartozó aldomain.miatema.hu címen elérhető oldalak használatával a Felhasználó elfogadja az alábbi feltételeket, tudnivalókat.


I. A miatema.hu oldalon történő bármely regisztráció során az adatszolgáltatás önkéntes. A személyes adatok tekintetében az Üzemeltető Archidea Kft., mint adatkezelő, az Információs önrendelkezési jogról és az Információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény előírásait betartva jár el. Az Üzemeltető a kezelt személyes adatokat az érintett kifejezett, írásbeli beleegyezése nélkül - jogszabályi kötelezettség hiányában - harmadik személyeknek nem adja át.

II. A miatema.hu  oldal egyes részeinek letöltésekor az Ön számítógépén kisméretű, bizonyos esetben az Ön személyes adatait tartalmazó adatfileokat helyezünk el (cookie). Ennek megtörténtéről Ön nem kap további értesítést az Üzemeltetőtől. Az adatfileok a miatema.hu oldal egyes funkcióinak működéséhez szükségesek, látogatásai alkalmával a korábbi adatfileok az Üzemeltetőhöz kerülnek.  Ha kívánja, akkor az adatfileokkal kapcsolatos minden tevékenységet meggátolhat. Ennek pontos módjáról böngészőjének útmutatója igazítja el. 

III. Tekintettel arra, hogy az Internet nyílt, biztonságosnak nem tekinthető hálózat, az elektronikus formában továbbított üzenetek megsemmisülése, késedelmes megérkezése, egyéb hibája miatt beálló károk tekintetében az Üzemeltető minden kártérítési felelősséget kizár.

IV. A miatema.hu  és annak tartalma -a Felhasználók bejegyzései és az általuk feltöltött fájlok kivételével,- eltérő megjelölés hiányában az Üzemeltető és a Fejlesztő szellemi alkotásai. Az Üzemeltető illetve a Felhasználó által közzétett, harmadik személy által készített tartalom (például cikkek, tanulmányok) felhasználása kizárólag a 1999. évi LXXVI. törvény keretein belül szabad. Minden, e korlátokat átlépő felhasználáshoz az adott szerző hozzájárulása szükséges. 

V. Az oldal tartalma, a felhasználók bejegyzései, hirdetések tartalma semmilyen esetben nem minősül tanácsadásnak, állásfoglalásnak. A Felhasználók bejegyzései saját véleménynek tekintendők. 
A Fórum rovatban, valamint a miatema.hu megjelenő ajánlatok, hirdetések, tájékoztatók tartalma tekintetében az Üzemeltető minden felelősséget kizár.


VI. miatema.hu található külső hivatkozások követésével letöltött tartalom nem áll az Üzemeltető befolyása alatt. Amennyiben azt az arra jogosult kéri, az oldalakon elhelyezett linke(ke)t az Üzemeltető törli vagy módosítja.

VII. A miatema.hu  letöltéséből vagy elérhetetlenségéből erdő bármilyen kár megtérítését Üzemeltető kizárja.

VIII. Üzemeltető fenntartja a jogot a hozzászólások ill. felhasználók által feltöltött tartalom előzetes értesítés, figyelmeztetés és indokolás nélküli törlésére, különösen abban az esetben, amennyiben az jogszabályt sért, vagy a jelen Felhasználási feltételekbe ütközik. Az Üzemeltető fenntartja a jogot felhasználók kitiltására, a regisztráció előzetes értesítés és indokolás nélküli megszüntetésére.

v2.2 - 2015.04.06

Help content
Részletes leírás  |  Felhasználási feltételek  |  Adatvédelmi nyilatkozat  |  Impresszum  |  Kapcsolat